Artisa
Artisa

ERFARING

Erik Hattrem var 17 år, da han i 1992 for første gang reiste som journalist og fotograf til utlandet.  Reportasjereisen gikk til tidligere Jugoslavia. Siden har det blitt mange reiser rundt om i Norge og verden som fotograferende journalist for blant andre NRK, Dagbladet og Vi Menn. Møtene med mennesker på tvers av kulturer, samfunn og sosial status, bidrar til rikere og mer innsiktsfulle tekster og fotografier med fortellende tilnærming.

 INNSIKT

SLIK BLIR DU BEST

Vi har definert et mål om å skape den sterkeste og mest slagkraftige innholdsmarkedsføringen for våre klienter. Alt produseres etter journalistiske og etiske krav og kvaliteten på våre tekster, videoer og fotografier skal være god nok for enhver publikasjon nasjonalt og internasjonalt. Du kan gjerne ta kontakt med ARTISA SIGNAL med en gang eller se nærmere på noen eksempler.

BRITTS PARTYBUNKER


Vi Menn uke 47- 2020:


Britt Synnøve Nørve i Ålesund

har en utradisjonell plass for fest. I egen hage ligger en tysk bunker fra andre verdenskrig. Den er omtrent uforandret fra dagene naziztene rømte med mann og mus. 


LES REPORTASJEN

 VEIEN TIL KRIG


Kenneth Bjerkelund ga i 2020 ut bok om hvordan han trente seg opp og forberedte seg til å bli marinejeger. Reportasjen om boken var på trykk uken før slippdato og bidro til økt oppmerksomhet i andre medier og sosiale medier, noe som bidrar til mer oppmerksomhet blant bokhandlere og bokkjøpere.


LES REPORTASJEN

LES NETTVERSJON

STERKT OG DRAMATISK


Lørdag 20. mai 2020 ble dagen Roar (44) havnet i alle foreldres værste mareritt. Sønnen Isak var ikke å finne blant barna som lekte i vannkanten.


Denne saken er på seks utbrettsider i Vi Menn uke 35 i 2020 og publisert som podcast.


      LES REPORTASJEN

                 LES NETTVERSJON           

     HØR PODCAST

FORSVARSSJEFEN


Desember 2019, noen får dager etter et rakettangrep lander et norsk C130 Hercules på en flyplass i Irak. Ombord er general Eirik Kristoffersen. Det han ikke vet, er at et nytt angrep er ventet om få dager. Hvorfor er Norge i Irak og hva gjør de. Hva er Kristoffersens plan for Forsvaret. Erik Hattrem var med på turen som journalist og fotograf for Vi Menn.


LES REPORTASJEN

LES NETTVERSJON

TEKNOLOGI OG VÅPEN


Her er reportasjeeksempelet hvordan det journalistiske arbeidet er fokusert på hvilket utstyr spesialistene som opererer som mentorer for den irakiske 7. divisjon er utstyrt. 

Hva koster utstyret, hvilket utstyr er tilgjengelig på det sivile markedet, hvilket utstyr velger de selv å kjøpe for egen regning etc.


LES REPORTASJEN


FILM OG FJERNSYN


TV og video på internett og i applikasjoner kommer til å være noe av det viktigste innen innhodsmarkedsføring i årene fremover. Erfaring fra tv-bransjen på høyeste nivå er et godt verktøy til å forstå hvordan en histore kan fortelles på best-og mest effektiv måte.


SE PROGRAMMET


LIV OG HELSE


Journalistikk er krevende og tar ofte tid når personvern og fakta skal være på plass i alle ledd. Det å håndtere kilder i det offentlige, påse tilsvarsrett og balansere offentlighetens interesse med opplysningsgraden er ofte avhengig av erfaring viten om det offentlige. Lisas kamp mot sjukehuset var nylig på trykk i Dagbladet Magasinet.


LES REPORTASJEN


Screenshot 2020-10-23 at 12.30.05

CONTENT


Innholdsmarkedsføring for iRegnskap og det skybaserte regnskapssystemet Tripletex. Her er formålet å fortelle og vise hvorfor dette systemet gir bedre drift, kontroll og økonomi. Strategien kjøres i Finansavisen Agenda.


LES REPORTASJEN


ROGER H. FARSTAD

Leder, Artisa

E-post: roger@artisa.no

Telefon: 95851940

ERIK HATTREM

Email: erik@artisa.no

Telefon: 40042174

Org. nr. 920412963

Artisa AS